Arata Filtrele
Top 10 cele mai populare băuturi alcoolice de Crăciun și de ce ar trebui să le iei pe ale tale acum

Top 10 cele mai populare băuturi alcoolice de Crăciun și de ce ar trebui să le iei pe ale tale acumPe măsură ce Crăciunul se apropie, s-ar putea să vă aprovizionați cu băuturile voastre preferate pentru cocktailurile de sărbători.


„Oamenii tind să se întoarcă la nostalgie și la ceea ce se simte mai mult ca acasă în timpul sărbătorilor, așa că adesea vedem aceleași tendințe și interes pentru băuturi alcoolice în acest sezon”, a spus Doctolero.


Andrew DeMount, purtătorul de cuvânt al Altria Group, o companie de băuturi alcoolice din Virginia, a spus lui Doctolero că băuturile preferate de Crăciun tind să rămână aceleași în fiecare an. Adulții înclină spre cocktailuri calde sau cu temperatură fierbinte și rom condimentat sau scotch-uri de malț.


Printre lipsurile din lanțul de aprovizionare la nivel național, DeMount a spus că companiile de băuturi alcoolice nu au fost în mare parte afectate. Majoritatea companiilor au comandat „suficientă aprovizionare pentru a rezista două Crăciun”, dar asta nu înseamnă că băutura ta preferată va fi ușor de găsit aproape de 25 decembrie.
Doctolero a spus că unele băuturi alcoolice sunt mai susceptibile de a se epuiza, deoarece se potrivesc perfect cu cocktail-urile populare de Crăciun, cum ar fi spumele de ouă, Hot Toddy's, „ciocolata fierbinte” și Irish Coffee. În ceea ce privește alte whisky-uri populare, ea a spus că a văzut, de asemenea, un mare interes pentru Triple Crown Butterscotch și Ballantine's Christmas Reserve.


„Consumatorii iubesc aceste cocktail-uri de Crăciun pentru că pot înlocui băuturile lor preferate și cele mai populare precum Bacardi și Captain Morgan”, a spus Doctolero.

 

DeMount a spus că a observat creșteri ale vânzărilor naționale de Bacardi, rom condimentat și „băuturi calde” precum Hot Butter Rum. În timp ce tendințele în cocktailurile populare se schimbă pe tot parcursul anului, el a adăugat că majoritatea oamenilor ca el se țin de lichiorul lor preferat.


Hot Toddy's sunt făcute în mod tradițional cu lămâie, zahăr demerara, whisky-ul tău scotch preferat și nucșoară proaspătă, conform rețetei Food Network. Hot Buttered Rum include zahăr brun închis, unt nesărat, miere, scorțișoară măcinată, nucșoară și cuișoare măcinate. Băutura caldă include apă clocotită și rom condimentat la alegere, conform rețetei Food Network.


Pe baza previziunilor lui DeMount și Doctolero și a tendințelor actuale în materie de băuturi alcoolice, iată primele 10 mărci pe care trebuie să le găsești înainte de a se epuiza la magazinul local de băuturi alcoolice.  1. Wild Turkey 101
  2. Captain Morgan Black Spiced Rum
  3. Bacardi Silver
  4. Rom Dictator 20
  5. Baileys Irish Cream
  6. Hennessy Black
  7. The Singleton Malt Scotch Whiskey
  8. El Jimador Silver
  9. Lichior Grand Marnier Rouger
  10. Rom Bumbu