Arata Filtrele
The Macallan M Black 2020 Release

       The Macallan M Black 2020 Release

Macallan M Black este o excepție de la regulă

Versiunea exclusivă din 2020 are o particularitate blândă pe care o datorează turbării.


      Ușor afumat și agonizant ar putea fi foarte bun, cu toate acestea, whisky-ul are blițul și creșterea unui Macallan autentic. În cinstea sa, noua sa casă este realizată manual din bijuteria Lalique întunecată.



       Unul dintre cele mai dificile materiale din colecția suflantei de sticlă, care necesită mai mult timp și resurse suplimentare pentru livrare decât cristalul fin. Aceste decantatoare numerotate independent, subțiri și bogate sunt perfecte.

  


        Cele șase fațete ale acestora sunt recunoașterea inspirațională a celor șase stâlpi definitori ai lui Macallan. Proiectat de vizionarul creativ gal, Fabien Baron, decantorul a fost unul dintre cele mai provocatoare întâlnite de Lalique, adevărații maeștri ai artei. Contemporane, dar clasice, realizarea lor iconică este un triumf reverențial.


       ÎNTUNERICUL ÎN ÎNTUNERIC


        Din butoaie rare, cu capete negre, se dezvăluie Macallan M Black 2020. Macallan Estate, butoaie rare, cu capăt negru, se maturează cu răbdare; aceste butoaie i-au oferit lui M Black o notă cu tonuri unice pentru The Macallan.


        O excepție de la regulă, lansarea Macallan M Black 2020 îmbină indicii de turbă cu caracterul inconfundabil, semnat Macallan. În cinstea sa, noua sa casă enigmatică este realizată manual din cristal negru Lalique, unul dintre cele mai complexe materiale din repertoriul suflantei de sticlă, care necesită mult mai multă abilitate și timp pentru a produce.

 

        Poate fi subtil și afumat, dar whisky-ul posedă scânteia și reproducerea unui adevărat Macallan. Afișând o bogată culoare naturală de răsărit auriu, Macallan M Black se descrie cu o combinație armonioasă de ciocolată neagră, cireșe, mirodenii lemnoase și arome de ghimbir pe nas. Pe palat duce cu fructe de pădure neagră, care se deschid într-un amestec de vanilie și smochine. Ghimbirul continuă pe măsură ce combinația de ulei de portocală și turbă crește și cade ușor și există un final persistent de fum de turbă dulce.


        Această versiune remarcabilă și limitată este prezentată într-un decantor exclusiv, modelat în cristal negru. Cu totul unic, aceasta este perfecțiunea unică într-o formă seducătoare aproape irepetabilă.

 


 

Vezi produsul aici: