Descriere

Este foarte fin, cu arome intense de flori si fructe proaspete mere si pere

Descriere
Vinul de baza este introdus in rezervoare sub presiune pentru premiul de mousse; se fermenteaza in acestea timp de 18 – 20 de zile, cu ajutorul drojdiilor selectate, la temperaturi controlate intre 14 si 16 ° C. Odata ce presiunea dorita a fost obtinuta (in jur de 6 bar) vinul este racit la -4 ° C in pentru a bloca fermentatia si a incuraja stabilizarea. Se mentine apoi la temperatura controlata timp de cel putin o luna, pentru a favoriza maturizarea sa naturala in contact cu drojdiile. La sfarsitul acestui proces, acesta este filtrat si sufera imbuteliere izobara.

Caracter

Detalii

Tara origine

regiune

Tarie

Stil

An

tip

editie limitata

Santa Margherita -Prosecco Valdob. Brut Docg 0.75L

/

Pret online

82,95 lei

Livrare rapida în toată țara

Retur gratuit pentru 14 zile

Preț magazin Mega Booze Town:

79,00 lei

Ai peste 18 de ani?