Se folosesc soiuri tradiţionale de struguri pentru a obţine rafinamentul şi tipicitatea vinurilor provençale. Se practică metodele tradiţionale de cultivare a viilor, respectand caracteristicile naturale ale terenului, insă ţinand cont şi de subtilităţile fiecărui soi de struguri. O parte din vin este vinificat pe proprietăţile Chateau Sainte Roseline, iar cealaltă parte provine de la partenerii Chateau Sainte Roseline, fiind permanent monitorizată de vinificatorii companiei.
Strugurii sunt recoltaţi incepand cu sfarşitul lui august pană la sfarşitul lui septembrie, iar vinificarea soiurilor se face separat.
Strugurii sunt presaţi uşor de prese pneumatice pentru a se evita extracţia taninurilor Mustul este apoi clarificat, pentru a se obţine un suc limpede, inaintea fermentaţiei alcoolice. Temperaturile sunt monitorizate şi menţinute la 18°C, pe durata procesul de fermentaţie, ce durează cateva zile (10-14 zile).
Cabernet Sauvignon
Carignan
Cinsault
Grenache noir
Syrah
Realizat din Cinsault, Grenache şi Syrah, acest vin limpede, cu nuanţe roz-somon, dezvăluie arome de fructe de pădure roşii şi grapefruit. Atacul este direct şi vivace, un amestec al aromelor de citrice cu prospeţimea unui rosé specific regiunii Provence. Este un vin bine echilibrat, putand fi servit ca aperitiv sau alături de salate sau carne la grătar.
Temperatura de servire: 10-12°C.
55,99 lei
In stock
Abonează-te la newsletter-ul nostru și fii primul care va afla noutăți despre produse, promoții și multe altele.
Copyright @ 2025, BoozeTown.ro